Tarieven

Beste klant

Via deze weg willen wij u graag op de hoogte brengen van een door te voeren prijsstijging. Deze zal plaatsvinden vanaf 23 januari 2023.
Wij werken met plezier en passie in en aan Fobelets. We zijn dan ook trots dat u telkens weer kiest voor ons.
Tot op heden hebben wij geweigerd en tegen de stroom in gevochten om grote prijsstijgingen door te voeren. Dit in tegenstelling tot onze kosten ten opzicht van productinkoop, indexering van de personeelskosten, energiefluctuaties, transport- en brandstofkosten, educatie, enz., die wel zijn gestegen.
Tijdens het afgelopen jaar hebben wij dan ook de tijd genomen om alles wat we doen onder de loep te nemen. Zo hebben we een analyse gemaakt om te zien of onze prijzen overeenkomen met de jaarlijkse onkosten.
We zijn hierbij tot de conclusie gekomen dat onze prijzen niet meer toereikend waren, daardoor zijn we genoodzaakt deze aan te passen. Doch kiezen wij ervoor dit enkel voor de werkuren door te voeren. Deze bedragen nu 75.00 €/uur.
Door deze prijsstijging kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Fobelets kan genieten.
Wij hopen op uw begrip en zien u graag bij uw volgende bezoek in onze winkel of bij een uit te voeren interventie.

Met vriendelijke groet,

Het Fobelets Team

Tarieven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x