Grootkeuken projecten

Alma De Moete - Leuven

Bij Alma restaurant De Moete te Heverlee hebben wij twee Docriluc wandkoelers geplaatst met panoramische zijwand. Om het energieverbruik ’s nachts te beperken is deze koeler voorzien van een nachtgordijn. Elke legger van deze koeling heeft verlichting.

Meer foto's

Velodroom te Heusden Zolder

De bouw van het nieuwe sportcomplex in Heusden-Zolder is zo goed als afgerond. De nieuwe wielerpiste Velodroom zorgt voor een groei in het baanwielrennen. Naast het sportcomplex en de wielerpiste is er ook een bistronomie genaamd Odiel. Dit project is in samenwerking met Artist Screen. Voor de bistronomie hebben wij de keuken geïnstalleerd https://www.sport.vlaanderen/onze-centra/heusden-zolder/

Meer foto's

Akelei te Schriek

Biologisch tuinbouwbedrijf met hoevewinkel genaamd Akelei te Schriek. Voor een mooie presentatie van hun producten kozen ze een Docriluc koeltoonbank met recht glas. Deze is statisch gekoeld en in de kleur antraciet.

Meer foto's

Partycenter Het Fort bowling en speeltuin

Het Fort te Kessel is een taverne met bowling en binnenspeeltuin. Je kan hier ook terecht voor communie- en lentefeesten, teambuildings,.. Hier hebben wij de houten kasten onderaan en flessenkoeler verwijderd. Deze zijn vervangen door een nieuwe geventileerde flessenkoeler. Bovenaan is het een doorgeefsysteem, door de deuren achteraan kan de flessenkoeler makkelijker aangevuld worden.

Meer foto's

Buulse bowling - Olen

Voor een mooie presentatie van ijskreem hebben wij bij Buulse Bowling te Olen een Ilsa Carretino geplaatst. https://www.buulse.be/

Meer foto's

Kinderdagverblijf Het Kapoentje - Leuven

Meer foto's

Soet'Anneke - Heist-op-den-Berg

Bij Soet'Anneke hebben wij een dubbelwandige kookketel van De Danieli geplaatst. Deze ketel heeft een handmatige kanteling van de kuip. Ze heeft er een optie interval timer roerwerk bijgenomen. Hierbij kan ze de start- en stoptijden regelen of hem continu laten doorroeren.

Meer foto's

Restaurant Bertem Brug - Bertem

Wij hebben deze Convotherm steamer bij Bertem Brug te Bertem mogen plaatsen. Convotherm staat bekend voor hun professionele steamers, deze Maxx Pro EasyDial 10 heeft een handmatig en gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Dankzij het EasyDial systeem kan je zeer eenvoudig je eigen kookprofielen configureren. In het toestel is er plaats voor 10+1 1/1 GN platen. Met het automatisch wassyteem is je steamer in een handomdraai perfect proper.

Meer foto's

Gemeentelijke zaal Vlieg in - Bertem

In de gemeentelijke zaal te Bertem hebben wij een nieuwe keuken geplaatst.

Meer foto's

Tessenderlo

In Tessenderlo hebben we een Berkel Flywheel snijmachine geplaatst. Sinds de uitvinding eind 19e eeuw door Willem Van Berkel zijn deze machines synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze Volano B116A voegt het authentieke concept een tikkeltje hedendaagse technologie toe.

Meer foto's

Ijssalon Esterel - Keerbergen

Al sinds 1979 slaagt Esterel in Keerbergen erin vers ijs van een hoge kwaliteit af te leveren. Alsook een ruime keuzen aan wafels en pannekoeken. Vanaf nu worden de koffiespecialiteiten bereid door de La Cimbali M26 compact. Deze innovatieve Italiaanse machine met stijlvol en strak design staat garant voor jarenlange trouwe dienst.

Meer foto's

Fra Bartollo - Lier

In het hartje van Lier, proeven van Zuiderse gezelligheid dat kan je bij Fra Bartolo. Deze zaak onderging een opfrissen waarvoor wij enkele nieuwe toestellen mochten leveren.

Meer foto's

Bij Tita - Duffel

Voor de nieuwe zaak in Duffel mochten wij het RVS meubilair en de keukentoestellen leveren.

Meer foto's

Smets - Berlaar

gefotografeerd door: Liesbet Goetschalckx interieurfotografie

Meer foto's

Ijssalon Firenze - Itegem

Na 24 jaar trouwe dienst werd deze La Cimbali M50 DolceVita vernieuwd door de S54 met tassenverwarmer.

Meer foto's

Italiaans restaurant Villa L'aurora - Heverlee

Hier werd een keuken samengesteld uit nieuwe en bestaande toestellen. We hebben hier ook een volledig nieuwe koel- en vrieskamer geplaatst.

Meer foto's

Brasserie feestzaal 'T oud gemeentehuis - Wieze

Hier werd op een beperkte oppervlakte een compleet nieuwe restaurants keuken geplaatst.

Meer foto's

De Torenkelder

Plaatsing van een nieuwe vaatwas installatie met stoomafzuiging en Ecolab dosering.

Meer foto's

Brasserie t' ASS op domein Tivoli - Mechelen

t’ASS is een jobervaringscentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS). Voor dit sociaal project werd een nieuwe keuken uitgetekend en ingericht door Fobelets. De Krone VZW heeft ook nog een tweede vestiging, het Fort in Duffel. Hier werd de technische service op de bestaande keuken overgenomen.

Meer foto's

Parochiecentrum St-Niklaas - Putte

Bij deze verbouwing werden bestaande en nieuwe toestellen gecombineerd tot één geheel. De keuken werd uitgebreid met een volledig nieuwe vaatwaszone. Om het koffiemaken in grote hoeveelheden te vereenvoudigen werd een Bravilor koffiezuil type B10 geplaatst.

Meer foto's

Honda Racing Corporation

Voor het Honda Racing team werd in samenwerking met Moeyersons carosseriebouw een volledige restaurant keuken in een oplegger gerealiseerd. Op deze kleine oppervlakte werd zowel een warme lijn, vaatwaslijn alsook een voorbereidingszone voorzien. De keuken heeft zelfs een ingebouwde koel- en vriescel. Deze mobiele unit reist de wereld rond om het Honda Racing Team te voorzien van culinaire hoogstandjes tijdens trainingen en wedstrijden. De keuken word steeds in combinatie gebruikt met een tweede vrachtwagen die een volledig uitklapbaar restaurant bevat.

Meer foto's

Parochiecentrum de Krekel

Ook hier werd een samenstelling gemaakt van nieuwe en bestaande toestellen voor de warme lijn, een nieuwe vaatwaslijn met stoomafzuiging werd geïnstalleerd. Om het koffiemaken in grote hoeveelheden te vereenvoudigen werd een Bravilor koffiezuil type B10 geplaatst.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x