Historiek


Werkhuizen H. Fobelets werd in 1945 opgericht door de heer Henri Fobelets in zijn garage. De toenmalige activiteit bestond uit fabricage en verkoop van gemetselde en uitneembare stoomovens.

Door de jaren is de activiteit verplaatst van fabricage van bakkerij stoomovens naar groothandel in grootkeukenapparatuur en benodigdheden.

Met 75 jaar ervaring staan de derde en vierde generatie van deze zaak, samen met hun uitmuntende team van medewerkers tot uw beschikking bij de inrichting van uw keuken of de aankoop van materiaal. 

Sinds 2010 staan moeder en dochter samen aan het roer. Geëmancipeerd en vooruitstrevend nemen zij het heft in handen en worden ook de gebouwen gerenoveerd.

In onze vernieuwde toonzaal vindt u ons uitgebreid assortiment voor professioneel gebruik. Van toestellen voor grootkeukens, kleine toestellen, roomijsmachines, koelingen, pastamachines tot bestek, verpakkingsmateriaal, eetbare en niet-eetbare taart versieringen.

Voor uw op maat gemaakte keuken gaan wij samen met u aan de slag met het visioneren van een plan tot het concretiseren van uw droomkeuken.

Ook staan onze deuren open voor particulieren en verenigingen.

Van hobbykok tot sterrenchef

Van de ambachtelijke bakker en slager tot de ijsventer

Van scholen en verenigingen tot woonzorgcentra

Van frituren en fastfood ketens tot bedrijfskantines en traiteurzaken


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x